Відома блогерка, дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова викликала хвилю хейту, через нові фото, які викликали обурення у користувачів мережі.

Дівчина на своїй сторінці в Instagram розмістила декілька фото на диванчику в боді, з оголеними ніжками, які розчепірила перед своїми підписниками. Від скромняги Каті такого не очікували більшість підписників, які були шоковані відвертістю фото.

Катерина Репяхова. Фото: Instagram
Катерина Репяхова. Фото: Instagram

Дівчина позує на фото на диванчику у білосніжному боді. Худенька та без комплексів Катерина розчепірила ніжки, чим захопила частину шанувальників, яким це надзвичайно сподобалось.

Катя Репяхова. Фото: Instagram
Катя Репяхова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Інша частина почала критикувати дружину Павліка за незрозумілість подібних фотосесій. У декого закралися сумніви, чи не збиражться Катерина змінювати свою блогерську діяльність на професію у порно.

"Катерино, ви мітите в порно?", "Чого мені сьогодні не вистачало в ленті новин, так це розчопиреної репяхової. Господи, чим вони думають коли такі фото виставляють. Тим паче зараз. Ну уже б і роздяглася чи що", "З одного боку - дівчина у майці та трусах. Ок, нічого такого. З іншого — у трусах жінка з розставленими ногами, де навіть трохи занадто відкриті труси. І це не Ок", "Ніколи не писала ніяких гадостей, але це правда не гарно, вам таке не личить", - написали у коментарях.

Скриншоткоментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що збагрила сина на Павліка та подалась в моделі: Катя Репяхова засвітила стрункі ніжки у коротеньких шортиках

Як повідомляв "Знай.ua" дружина Віктора Павліка Катя Репяхова дедалі більше оголюється: "Балахон не дуже"

Також "Знай.ua" інформував, Катя Репяхова похвалилася своїми багатствами, може й без Віктора Павліка: "Чоловік настільки звик".