Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами у соцмережі Instagram.

Українські зірки припинили будь-яку співпрацю з росією, щойно розпочалася повномасштабна війна, а деякі й після 2014 року. Тільки ось бік агресора ніяк не хоче цього приймати. Так, Златі Огнєвіч нещодавно запропонували прорекламувати російський товар.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Про це зірка розповіла в Insta Stories. З її представниками зв'язалися та зробили пропозицію про рекламу, від якої вона навідріз відмовилася, але що був за товар не уточнила.

"Люди, які живуть у росії, вважають абсолютно нормальним, що я тут, в Україні, рекламуватиму російські товари. Що в них в голові?", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Другий випадок обурив Огнєвіч ще більше. Знову ж таки, їй запропонували співпрацю, тільки вже артист із рф. Він хотів записати із Златою спільний трек, використовуючи її пісню.

Більше того, артист хотів включити її до співавторства та пустити монетизацію, а це означало б, що Огнєвіч публічно співпрацює з країною-терористкою та заробляє на цьому.

"Цинізм найвищого ступеня", - зазначила вона.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч вперше пережила це у 10 років і наважилася розповісти: "Це було у Сімферополі"

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч із відкритим ротом і в оточенні юнаків пообіцяла, що буде спекотно: "Ну, ви знаєте"

Як повідомляв Знай.ua, "Пісні її все г*вно...": Маша Єфросиніна та Оля Полякова вчепилися в Злату Огнєвіч, скоро буде весело