Дуже відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова, яка здобула велику популярність завдяки перемозі на шоу "Танці з зірками", знову радує своїх відданих фанатів цікавими історіями.

Цього разу підтягнута красуня розповіла всім українкам про "єдину правильну дієту для схуднення". Відчувається, що Ілону дуже зачепила ця тема.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ілони Гвоздьової у мережі Instagram.

Stories Ілони Гвоздьової, скріншот: Instagram
Stories Ілони Гвоздьової, скріншот: Instagram

"Дієта для схуднення. Виходячи з досвіду спілкування з моїми клієнтами, ще жодна дієта не дала бажаного результату, точніше буде сказати, що результат був швидкоплинним, а потім все повернулося, навіть більше. Були випадки, коли йшли зайві кілограми, але з тим і здоров'я. І погіршувався емоційний, психологічний та фізичний стан. Я категорично проти дієт для схуднення. Винятком є ​​ті дієти, які за рекомендацією лікаря. Єдина здорова дієта для схуднення – збалансований раціон харчування", - розповіла Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

До речі, Ілона Гвоздьова активно спілкується зі своїми шанувальниками і не лише тішить їх яскравими кадрами зі свого життя, а й ділиться різними фізичними вправами, які допоможуть навести лад у "проблемних" місцях. Але дієти від "відомих фахівців" їй не подобаються.

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" розповіла про труднощі в сім'ї та зірвалася на українців: "Досить цькувати".

Раніше повідомлялося, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" показала, як зробити "гарячі булочки" всього кількома вправами: "Поруть".

Також, "Ягодиці зі мною...": Ілона Гвоздьова допомогла українкам упорядкувати "багажник", можна навіть тверк робити.