Нещодавно ми обговорювали інтерв'ю учасниці 12-го сезону "Холостяка" Саші Мудрої, яка програла у фіналі.

Вона розповідала про спілкування з Алексом Топольським після закінчення реаліті-шоу, про те, якою вона бачить Катерину Лозовицьку – переможницю проекту. Хлопець це ніяк не коментував. Він продовжує жити на Балі і розповідати про те, як він намагається наблизитися до слави та успіху.

Алекс Топольський, скріншот: Youtube
Алекс Топольський, скріншот: Youtube

Алекс зізнався, що він постійно прагне стати кращим. І живе з переконанням, що в житті дуже важливо щось мати, у чому є можливість щодня удосконалюватись, докладаючи зусиль та продовжуючи свій шлях через "не хочу".

"Ми рухаємося вперед, виходимо із зони комфорту, ростемо і розвиваємося. Якщо уявити наше життя як картину, що складається з багатьох пазлів, то спорт - це один із найважливіших для мене пазлів! Без нього я не уявляю можливим досягнення якихось своїх цілей", - пише Алекс Топольський.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Він знову з'явився перед шанувальниками з голим торсом, щоб показати, на що він здатний. "Холостяк" намагається зацікавити людей, щоб ті починали займатися спортом – саме зараз, не відкладаючи на потім.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Здоровий хлопець, медкомісію пройдеш. Час на фронт", "Люди вмирають, а ти як завжди", "А наречену, то знайшов, чи ні?", "Дарницькому Військкомату сподобалася ваша публікація", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський побоявся любити через ризик: "Скінчилося плачевно..."

Як повідомляв "Знай.uа", переможниця "Холостяка-12" Лозовицька відповіла на образи Саші Мудрої: "Не хвилює"

Знай.ua писав, Григорій Решетник наїхав на "Холостяка" Топольського та учасниць 12 сезону: "Це вже смішно"