Ані Лорак вирішила поговорити про бажання жінок. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Зрадниця України періодично радує своїх шанувальників різними композиціями, кліпами та концертами. Жінка має велику фан-базу з різних країн світу. Якось дівчина опублікувала пост у соціальній мережі Інстаграм вирішила поцікавитися у шанувальників, що хочуть жінки.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

[quote author=""]"Бути жінкою - це чудово, хоч часом буває дуже складно керувати цією планетою. Але іноді ще складніше розібратися в собі: чого я хочу насправді Знайти цей баланс - нелегке завдання, але в цьому і є краса буття. Бути жінкою❤️ Напередодні весни хочу поставити вам головне питання: чого хочуть жінки? Як думаєте?", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Фоловери засипали її пост безліччю позитивних коментарів.

Нагадаємо, що 44-річна зрадниця Ані Лорак знову стане мамою: іншого вибору немає.

Раніше ми повідомляли, що " Українці не підходять, потягнуло на шоколадних" : зрадниця Ані Лорак розбила сім'ю та похвалилася новим коханцем.

Також стало відомо, що зрадниця Ані Лорак показала, як тішить росіян: "Z-ку забула".