Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна", який відбувся у неї минулого року. Знаменитість вирішила провести деякий час у горах у Карпатах.

Про це Ксенія Мішина розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Для свого відпочинку Ксенія Мішина обрала Буковель. Цього разу він її приємно здивував, адже, за її словами, він гарнішає з кожним роком.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

[quote author=""]"Мені було так круто! Там в горах, в зовсім іншій атмосфері мені легко вдалося відключитися від усіх думок і занепокоєнь, відключитися відпочити і відновитися після хвороби. Але якщо бути чесною, то гірський ландшафт і краса природи - це тільки частина, а друга більша частина - це звичайно люди, які створюють всі умови, щоб ти відпочивав і насолоджувався", - зазначила вона.

Також Ксенія Мішина вирішила розповісти і про місце, в якому зупинилася. За її словами, це був найдивовижніший будиночок у її житті. Вона жила в шале, яке здається невеликим ззовні, але дуже значним усередині.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: instagram\misha.k.ua
Ксенія Мішина, фото: instagram\misha.k.ua

[quote author=""]"Чарівне шале, яке здається невеликим зовні, виявляється цілою Нарнією всередині! Приголомшлива вітальня з величезним каміном створює такий затишок, що збираючись біля нього вечорами після катання, всі ділилися найпотаємнішим і дуже глибоким. Це було незабутньо! Згорнувшись калачиком біля каміна, слухаючи потріскування дров в багатті, роблячи масаж, який підкорив нові вершини синові, я загадала собі більше таких подорожі в місця, де любов втілюється в усі до чого торкаються люди! ", - Підсумувала Мишина."

Ксенія Мішина, фото: instagram \\misha.k.ua
Ксенія Мішина, фото: instagram \\misha.k.ua

Нагадаємо, що зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина перетворилася на Мальвіну, навіть у Буратіно ніс виросте.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Холостячки" Ксенія Мішина вирішила не церемонитися і вивалила все як є: "Ідеальні сосочки".