Багато українських артистів з початку повномашстабної війни з Росією обірвали всі зв'язки з цією країною. До таких ставляться Світлана Лобода, Іван Дорн та інші, які не стали зрадниками, як Лорак чи Тодоренко.

Є також ті, хто засудив військове вторгнення Росії, але тихіше - серед них Софія Ротару, яка зникла з російських радарів.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Нещодавно стало відомо, що українська артистка всіляко відмахується від концертів, пов'язаних з росією. Про це розповіла російська співачка Ганна Калашнікова у коментарі росЗМІ. Зазначимо, що сама Калашнікова нещодавно приїжджала з виступом до військових шпиталів, де "підлатували" російських вояк. Багато хто з них був там без кінцівок після "заходів" на нашу землю.

Ганна Калашнікова повідомила подробиці про запрошення співачки Софії Ротару на приватний захід. Друзі моделі вирішили влаштувати відзначення дня народження в Еміратах. Вони готові були сплатити за виїзд і викласти чималу суму за виступ на вечірці знаменитої вокалістки Софії Ротару. Їй було запропоновано гонорар – 100 тисяч євро, тоді це відповідало 7 мільйонам рублів. Проте зірка відповіла відмовою.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Софія Ротару. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/
Софія Ротару. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

За словами Калашникової, українська співачка тяжко переживає війну в Україні та не може зібратися.

"Вона не в настрої, через ситуацію повністю відмовилася від концертної діяльності. Я знаю, що їй і в грудні пропонували корпоративи. Але вона навідріз відмовляється. Софія Михайлівна близько до серця приймає все, що відбувається, їй важко зібратися", - каже Ганна . .

Артистка поінформувала, що продюсером Софії Ротару зараз є її син Руслан. Коли з ним зв'язуються, щоб запросити співачку на захід, він відповідає, що вокалістка не планує виступати у найближчому майбутньому.

Скрін, Instagram Руслан Євдокименко
Скрін, Instagram Руслан Євдокименко

Нагадаємо, яке справжнє прізвище Софії Ротару: цього не знав практично ніхто.

Раніше ми повідомляли, що син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав рідкісну красуню, яка молодша за нього на десятки років.