До Мішель Андради "підкотив" високих двометровий чоловік. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі Леви на джипі.

Відома українська співачка болівійського походження та ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде має чимало шанувальників. За її життям в Instagram стежить понад 500 тисяч передплатників, тож зірка із задоволенням радує їх новими фотографіями чи цікавими моментами із життя.

На честь дати 14 лютого дівчина взяла участь у шоу "Підкати" на ютую-каналі Леви на Джипі разом із Владою Седан та Шелбі.

Мішель Андраде. Фото: TikTok
Мішель Андраде. Фото: TikTok

У рамках формату шоу до співачки підходили різні хлопці та пропонували різні варіанти знайомства. Один із них підкорив серце співачці.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

@mishvirmish

А что бы вы ему ответили?) #подкаты

♬ оригинальный звук - Michelle Andrade

"У мене зріст два метри, і поруч зі мною ти почуватимешся як удома в Болівії. Теж будеш щодня лазити на гору і гладити кудлату альпаку", - зазначив він .

Скрін, Instagram Мішель Андраде
Скрін, Instagram Мішель Андраде

Нагадаємо, що Мішель Андраде розповіла, як її загартував і змінив майже рік війни: "Незламна людина".

Раніше ми повідомляли, що Мішель Андраде з "Орла і Решки" показала, як звабливо звивається на сцені: "Вибачити і дихати".

Також стало відомо, що дивовижна Мішель Андраде у відвертому вбранні красиво та спокусливо залізла на гойдалку: "Завтра буде нова".