Ольга Полякова порадувала шанувальників випуском свого шоу. Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Популярна українська співачка та актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників усілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,8 мільйонів людей. Фоловери активно коментують кожну її посаду.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Минулого року відома українська співачка Оля Полякова запустила власне кулінарне шоу "Королева кухні". Формат шоу має на увазі, що до Ольги на кухню приходять прості українки та діляться своїми історіями, при цьому готують їжу.

Якось українська співачка анонсувала новий випуск.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Зустрічаємося з вами сьогодні в 9-му випуску «Королева кухні» на MEGOGO! грушею у червоному вині. А ви зможете створити свою варіацію нашого рецепту!", - повідомила вона.

У підписі до відеозапису жінка пропонує угоду гості: "Я тобі рецепт качки, ти мені рецепт шлюбу".

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Нагадаємо, що Оля Полякова в одних трусах поскаржилася на труднощі: "Все добре, що добре закінчується".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова прогнулась перед бородатим красенем, який ще й уміє готувати: "Важливо відволікатися".