Нещодавно ми вже обговорювали, що одна з артисток "Дизель шоу" Марина Грицук втекла з України... переживши окупацію під Києвом на початку повномасштабної війни.

Це не завадило їй виїхати до Білорусі – однієї з країн, яка продовжує військову агресію проти нашої держави, щоб розважати росіян на телебаченні.

Марина Грицук, фото Instagram
Марина Грицук, фото Instagram

Тепер вона веде на каналі "ТНТ International", поділившись відповідним роликом у соціальній мережі Instagram. Українці відреагували відповідно. Однак інший артист "Дизель шоу" теж білорус... Євген Сморигін підтримав жінку. А зараз і зовсім знайшовся його коментар під тією самою публікацією.

"Ти білоруське сонечко", - пише Євген.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євген Сморигін, скріншот: Instagram
Євген Сморигін, скріншот: Instagram

Дівчина не витримала правди від українців до коментарів, тож закрила можливість щось писати. Проте, мабуть, і Марину, і Євгенія влаштовувало, що на початку війни з території Білорусі в Україну заїжджали танки і летіли ракети.

І паралельно Сморигін шукає "хороших" росіян, які виступають проти війни, яка від частини є провиною всіх росіян. Адже вони нічого не робили упродовж 20-річного путінського правління.

Нагадаємо, "Путинська підстилка": Марина Грицук з "Дизель шоу" після окупації розважає росіян у Білорусі.

Як повідомляв "Знай.ua", Євгенія Сморигіна з "Дизель Студіо" змилостивив Тарас Стадницький: "Якщо тобі нудно — спускаємось"

Знай.ua писав, Єгор Крутоголов з "Дизель-шоу" розповів, коли довелося вибрати не свого сина: "Він занадто дорослий"