Відома українська виконавиця Наталія Могилевська злилася у чуттєвому танці з молодим та привабливим танцюристом. Відповідним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська досить близька у спілкуванні з шанувальниками та регулярно радує їх кадрами як з особистого життя, так і з творчої діяльності. Втім, є й те, що зірка вважає за краще залишати за кадром, наприклад, свого нового коханого.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Так, цього разу Наталія Могилевська поринула у спогади та показала, чим їй запам'ятався останній день перед повномасштабною війною. Зірка опублікувала ролик, на якому виконує дуже чуттєвий танець у компанії молодого танцюриста. Видно, що артистка повністю віддалася танцю та насолоджується моментом під керівництвом досвідченого хореографа.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Надзвичайно! Потужно! Глибоко! Витончено! Які плавні рухи, скільки смислів. А українською звучить космічно", "Боже. Наталя, ваша хореографія, як завжди — неперевершена", "Як красиво", — написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, оточена любов'ю Наталія Могилевська побачила позитивні сторони під час війни: "Така атмосфера".

Також наш портал інформував, що Наталя Могилевська потрапила з командою під обстріл, українці сильно переживають: "Чортові ракети".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що Наталя Могилевська не змогла тримати цього в собі, так захопилася, що тапки злетіли: "Для того, щоб відключити мозок".