Нещодавно ми обговорювали інтерв'ю учасниці 12-го сезону "Холостяка" Саші Мудрої, яка програла у фіналі.

Вона розповідала про те, якою вона бачить Катерину Лозовицьку – переможницю проекту. А зараз дівчина, як виявилось, почала працювати. Для деяких шанувальників шоу те, що вона не заробляла, була чимось "дивовижним".

Саша Мудра, скріншот: Youtube
Саша Мудра, скріншот: Youtube

Саша Мудра завжди могла покластися на чоловіків. Але тепер вона може зайнятися тим, що приносить їй і гроші, і насолоди. До того ж, з багатим американцем, з яким вона познайомилася після "Холостяка", стосунки перебувають на паузі.

Саша протягом усього сезону поводилася досить ексцентрично, розпалюючи конфлікти між дівчатами. А вони, своєю чергою, стали вважати її жахливою людиною, бо їй вдавалося професійно грати на чужих нервах. Все почалося з моменту, коли їй довірили роль головної по дому.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Олександра Мудра, фото: Instagram
Олександра Мудра, фото: Instagram

Як виявилось, вона вирішила проводити марафони – що є досить популярним рішенням серед блогерів.

"Сьогодні був созвон з дівчатами, які проходять мій марафон. Поділилася своїм досвідом у медитаціях і була рада відповісти на запитання. Вони так мене зарядили своєю енергією на весь день. Дякую", - пише дівчина.

Саша Мудра, скріншот: Instagram Stories
Саша Мудра, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, переможниця "Холостяка-12" Лозовицька відповіла на образи Саші Мудрої: "Не хвилює"

Як повідомляв "Знай.uа", Саша Мудра з "Холостяка" згадала, як Топольський пропонував їй щастя на Балі: "Даю 2 місяці"

Знай.ua писав, "Холостяк" Алекс Топольський побоявся любити через ризик: "Скінчилося плачевно..."