Відома українська виконавиця Тіна Кароль нещодавно ділилася своїми переживаннями у Telegram.

Зараз у цьому месенджері, до роковин повномасштабної війни, розпочатої росіянами, заявила про велику відповідальність та можливість створити "нову, перероджену" державу.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Тіна розповіла, що з 24 лютого 2022 року, протягом 365 днів, ми стали зовсім іншими... найкращими. І її продовжують вражати всілякі історії про наших людей, сміливість, терпіння. І, звичайно ж, нові мрії, старання та світогляд. Українці розплющили свої очі.

"Я бажаю міцного духу нам. Втома йде сміливості. Посмішка йде переможцям. Отже, хоч стомлені і все ж таки усміхнені будьте кожну хвилину. Важливе і вічне: нашим Героям – низький уклін. вічна пам'ять. Ангели наші", - пише Тіна Кароль у публікації.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Втомлені, змучені цим жахом, але ми вільні, непокірні і непереможні", "Нам все ще може бути темно, голосно і складно, але нам точно вже ніколи не буде страшно. І ніколи не буде соромно", "Ми дуже різні з нашим сусідом. Я про країни. У нас багато світла в кожному. У сусіда навпаки", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль на прем'єрі документалки Шона Пенна про війну розповіла, як пишається собою: "Вивчатимуть у підручниках"

Як повідомляв "Знай.uа", красуня Тіна Кароль в ажурній хустці на голові змусила українців хвилюватися

Знай.uа писав, Тіна Кароль переборщила з декольте і здоба випала назовні: "Гарний. Не страшно"