П'ятниця, 24 лютого 2023 рік, річниця від початку повномасштабної війни... день, коли кожен згадує той самий ранок.

Деякі зірки українського шоу-бізнесу приєдналися до цього флешмобу, щоб розповісти, що вони відчували, де були і як справлялися. Перша на черзі – Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Ще ніколи в житті мені не було так страшно, як у перші дні повномасштабної війни. Не нашої війни, яка стала нашою реальністю. Цей перший день я зустріла у своєму будинку, вільному, переляканому, разом із друзями "Пам'ятаю, як раптом у перший день не стало продуктів у магазині. Як діяти, звідки брати гроші, як врятуватися, як допомагати", - пише Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Світлана Лобода приурочила до цієї дати вихід нової пісні. Вона розповіла, що за останні 365 днів українці були надзвичайно стійкими. І співачка навіть захопилася жагою до перемоги, сміливістю кожного громадянина нашої країни.

"За цей рік я відчула глибоку ідентифікацію себе як українки та свого коріння. Героїня мого кліпу – сильна, мужня і навіть уперта. Вона обов'язково досягне свого – її не перемогти!", - заявила Світлана.

Дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко поділилася листуванням 24 лютого 2022 року.

— Ти чула?

— Так.

— І вибухи якісь.

— Скільки ти чула?

— 6.

— Бляха, і немає сирени.

— А вона взагалі маємо?

— Є.

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

А ось Аліна Гросу виставила цілу серію знімків, щоби розповісти, як проходили її перші дні. З того моменту в житті співачки почалося "пекло" і вона потрапила до лікарні.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories
Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, вторгнення, ракетні обстріли, перше звернення Зеленського: рік тому розпочалася війна, трагічні кадри 24 лютого, які пам'ятає кожен українець

Як повідомляв "Знай.ua", "Хочуть поневолити, х*р їм...": відомий таролог показав, що може обрушитися на Україну в річницю війни

Знай.ua писав, блекаут не вийшов, хочуть засушити Україну: росіяни використовують нову тактику вже скоро