До початку повномасштабної війни мало стартувати шоу "Ігри талантів". У розважальному проекті пересічні українці намагалися б поборотися за головний приз – 150 тисяч гривень на здійснення мрії.

А допомагали їм у цьому найпопулярніші зірки країни. Учасниками одного з випусків шоу мали стати мегапопулярна співачка Оля Полякова та її дочка Маша.

Фото: канал "Україна", Полякова
Фото: канал "Україна", Полякова

"Це дуже непроста гра, в ході якої треба неабияк розкидати мізками. Тим більше, коли граєш проти рідної дочки! Спочатку, мені здавалося, що треба їй допомагати, але коли я увійшла в азарт, зрозуміла, що не хочу віддавати свою перемогу комусь іншому. Навіть рідній доньці! Не дам їй гроші, навіть на університет", - жартома помітила тоді Оля Полякова.

Вона додала, що і в грі, і в житті звикла керуватися виключно логікою. І лише зрідка покладається на інтуїцію.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Фото: канал "Україна", Полякова
Фото: канал "Україна", Полякова

Молода співачка та блогер Маша Полякова не вперше брала участь у шоу. На той раз Маша обіцяла скористатися всіма можливостями для досягнення перемоги.

"Це шоу - чудова можливість втерти носа мамі, адже всі наші ігри завершуються тим, що перемогу має здобути саме вона. Навіть, коли ми вдома граємо в карти, мені доводиться їй піддаватися, адже я ціную своє вільне життя і хочу, щоб мені давали дозвіл на неї. Тому й піддаюся", - стверджувала дочка Олі Полякової.

Нагадаємо, що Маша Полякова приголубила патлатого красеня, всім подружкам на заздрість.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова в одних трусах поскаржилася на труднощі: "Все добре, що кінчається добре".