Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров дедалі частіше став з'являтися у компаніях молодих артистів, зокрема, поряд зі своєю улюбленицею Анною Трінчер із серіалу "Школа". Вони вже випускали спільну пісню "Мертві Бджоли-Метелики", а тепер взяли участь в одному шоу під назвою "Я люблю Україну".

До Зіброва та Трінчер приєдналася співачка Мішель Андраде, яку багато хто знає як ведучу "Орла і Решки".

Скріншот з Instagram, Зібрів
Скріншот з Instagram, Зібрів

"З талановитими красунями на зйомках нового пізнавально-розважального шоу "Я люблю Україну", - написав Зібров.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вони зробили спільне фото на знімальному майданчику, і варто зауважити, що Анна обрала дуже відверте вбрання, з якого ледь не вивалилася праця її пластичного хірурга. А Павло при цьому посміхався, явно насолоджуючись компанією молодих дівчат.

Шанувальники оцінили красу обох артисток і зізналися, що з нетерпінням чекають на випуск шоу з їхньою участю.

Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/
Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров пригорнувся до молодої красуні і не зміг стримати теплих почуттів: "Схилю тобі світи"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров показав, з ким насолоджується ранковою тишею, і це не дружина Марина: "Справжня красуня"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров оточив турботою тих, хто пройшов жахи війни, але не зламався: "Мужність в очах"