Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram.

Телеведуча присвятила новий пост своїй мамі, яка 27 лютого відзначає свій день народження. З такої нагоди вона знайшла безліч теплих слів та побажань, щоб зробити приємне рідній людині. Також Осадча щиро захоплюється тим, як живе та молодо виглядає її мама.

Скриншот из Instagram, Катя Осадчая
Скриншот из Instagram, Катя Осадчая

"Минулого року ми загадували, щоб цей твій День народження ми святкували вже без війни, не так сталось швидко, але зараз ми впевнено дивимося вперед. Я щороку пишу, що хочу мати таку саму ж жагу до життя, красу і молодість, як мама, цей рік не виключення :) сподіваюсь, що цей ген в мене є 😇" - поділилася Катерина.

Мама зірки вже тричі бабуся. Горбунов та Осадча виховують двох спільних дітей і вона має ще старшого сина від першого шлюбу. Катерина вже сама замислюється про те, якою бабусею буде, але зазначає, що має чудовий приклад.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Не знаю, чи буду я бабусею трьох онуків, але я точно зочу бути такою бабусею 😅 Будь щасливою і такою ж красивою ❤️ Перемоги скорішої, а все решта ми зробимо разом" - додала телеведуча.

Нагадаємо, Катя Осадча показала свою таємну втечу з Юрієм Горбуновим: "Пам'ятатимемо такими"

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча нагадала українцям про рамки пристойності під час війни: "Ходити на побачення..."

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча дорікнула Михайлу Поплавському у відсутності кордонів зі студентками: "Йдемо і далі продовжуємо"