Український співак та автор пісень Артем Пивоваров, який займається сольною та досить успішною кар'єрою, є активним користувачем соцмережі Instagram.

Нещодавно Артем Пивоваров показав численним шанувальникам і навіть відчув на собі результати власних витівок на концертах. У Польщі з ним сталася неприємна ситуація, яку в результаті довелося рятувати лікарям - артист серйозно травмувався на виступі, але все ж таки після вийшов до слухачів на сцену вже з перев'язкою на нозі.

Артем Пивоварів, фото: Instagram
Артем Пивоварів, фото: Instagram

І, зважаючи на все, життя його нічому не вчить, тому що на наступному концерті в Німеччині він запалював ще гірше. Але танцював співак не на ногах, бо одна була в "неробочому" стані, а на руках, або ж на тій нозі, що залишилася цілою. При цьому рухався Артем дуже різко, не переймаючись своїм здоров'ям.

"Не показуйте моєму травматологу", - жартівливо попросив Пивоваров.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Шанувальники відреагували бурхливо, але не стали лізти з мораллю та порадами, а просто відзначили, наскільки Артем невгамовний. Дехто також згадав, що його мама минулого разу була не в захваті від травми ноги.

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

Нагадаємо, Артем Пивоваров серйозно травмувався після чергової витівки на концерті - мама шокована: "На**ра ти стрибаєш?"

Раніше ми писали, що Артем Пивоваров покрутив яєчка хейтерам: тепер двічі подумають

Як повідомляв Знай.ua, "Я збрехав...": напівголий Артем Пивоваров розчарував українок, а дівчатка так хотіли