Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер пожартувала з Олі Поляковою і вирішила розкрити світові таємницю її молодості та краси. Забавний ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно відбулася прем'єра пісні у виконанні популярного тріо, яке раніше не об'єднувалось — Олі Полякової, Анни Трінчер та Олексія Завгороднього (Позитива). Під час спільної роботи не обходиться без веселих моментів та жартів. Один із таких і показала Анна Трінчер.

Анна Трінчер та Позитив. Фото: скрін youtube
Анна Трінчер та Позитив. Фото: скрін youtube

Зірки прибули на радіо, де мали заспівати свій трек, а у перерві вирішили трохи посміятися. Так, Анна Трінчер розпочала діалог з Олею Поляковою, вихваляючи її красу. Далі вона вирішила вгадати у чому секрет її молодості та запропонувала цікаву версію.

"Оля дуже красиво виглядає, я не знаю як це у тебе... яку кров цнотливих ти п'єш? Скажи мені", - запитала Анна Трінчер.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Оля Полякова пожартувала, зазначивши, що трохи "відсмокче крові" у Трінчер. У цей час хтось за кадром пожартував, що "вже пізно".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Полякова спробувала переплюнути маму і показати, яка вона доросла жінка: "Рано робити в такому..."

Також наш портал інформував, Оля Полякова прогнулася перед бородатим красенем, який ще й уміє готувати: "Важливо відволікатися".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" співачка Марта Адамчук зачарувала зворушливою піснею про маму: "Про одну з найвищих цінностей".