Усі вже змирилися з тим, що українська співачка Ані Лорак – зрадниця Батьківщини – знайшла собі нового коханця, тренера йоги Ісаака.

Новий чоловік – не українець. У нього вже є дитина, тож якщо виконавиця хоче побудувати серйозні стосунки, їй знову доведеться побути в ролі мами.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

До речі про матір... багато хто міг не знати, але кар'єра Ані Лорак почалася в дитячому будинку. Вона там жила, бо розлучена мати намагалася заробити якусь копійку на радіо. Але при цьому негарний вчинок цієї жінки в молодості зовсім ніяк не позначився на її зовнішності. Зрадниця України навіть пробачила маму Жанну Лінькову згодом, за той спірний вчинок та тяжке дитинство.

Ані Лорак колись уже виставляла спільну фотографію з рідною матір'ю у соціальній мережі Instagram, тому шанувальники могли розглянути очевидну зовнішню схожість. Паралельно цьому, можливо, саме цей вчинок, який стався зі співачкою у дитинстві, може пояснити щось схоже, що відбувається прямо зараз – зрада Батьківщини від Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Тоді користувачі зазначили, що прямо на обличчі проглядається їхня спорідненість. Однак знайшлися й ті, хто звинуватив Ані Лорак у тому, що вона намагається омолодитись, у тому числі, за допомогою пластичних операцій.

Нагадаємо, зрадниця Ані Лорак вирішила, що керуватиме планетою: "У цьому і є краса"

Як повідомляв "Знай.uа", 44-річна зрадниця Ані Лорак знову стане мамою: іншого вибору немає

Знай.ua писав, "Українці не підходять, потягнуло на шоколадних": зрадниця Ані Лорак розбила сім'ю і похвалилася новим коханцем