Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька довгий час нічого не розповідала на публіку про особисте життя, але буквально півроку тому вона вперше показала свого хлопця, а зараз у сюжеті шоу ЖВЛ розкрила подробиці стосунків. Артистка думала, що кохання неможливе без розбитого серця, але переконалося у протилежному.

Заріцька з хлопцем, кадр з відео TikTok
Заріцька з хлопцем, кадр з відео TikTok

Цінність і серйозність слів про кохання, в якому вони зізнавалися один одному, Заріцька зрозуміла через декілька місяців стосунків, а з'їхалися вони за пару тижнів до війни.

"Я реально зрозуміла, що люблю його і потрібно облаштовувати життя", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Більше того, Олександра готова перейти на новий рівень стосунків та стати дружиною. Раніше вона навіть не уявляла себе в такому статусі, але любов змінила все в її житті, і навіть пробудила бажання мати дітей. Парочка вирішила, що весілля відбудеться після перемоги України.

"Ставлю себе на місце нареченої. Як і у всіх нормальних людей, весілля після перемоги. Зараз потрібно зробити так, щоб нашим дітям було жити добре у вільній країні", - зізналася Заріцкая.

Нагадаємо, Олександра Заріцька з "KAZKA" перед важливою подією дістає все те, що любить у собі: "Жити далі"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька з гурту KAZKA вирішила дізнатися, як воно, жити без кохання: "Ми цього не дізнаємося"