Популярна у соціальних мережах та на телебаченні українська телеведуча Олена Філонова, яка днями захоплювалася київськими рибалками, продовжує дарувати відданим шанувальникам яскраві емоції.

Цього разу спокусливий "ревізор" роздяглася до топіка, і почала розповідати свою історію з новорічною ялинкою. Довелося чекати аж до настання весни, щоб викинути це вже руду красуню.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Нарешті, перше березня. Настав час позбутися ялинки. Перше березня, перший день весни", - в грайливому танці розповіла Олена Філонова.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

У новій історії від Олени Філонової можна побачити, що зірка трохи розійшлась і в дуже ритмічному танці почала зустрічати перший день весни. Було голосно та відверто. Зірка роздяглася, адже вдома й досі гріють батареї і можна спокійно робити такі відео.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Також віддані шанувальники могли почути гучну пісню про прихід весни у виконанні Олени Філонової. Ось такі "подарунки" фанати телеведучої дуже люблять, а особливо коли зірка робить це у відвертій формі, тільки в одному ліфчику, або у топіку.

Нагадаємо, "Сидять, ловлять...": чарівна Олена Філонова клюнула на вудку гарячих чоловіків, незабутній процес.

Раніше повідомлялося, "Мрії здійснюються...": Вікторія Булітко отримала в подарунок красуню з "Жіночого кварталу", які пристрасті.

Також, "Здоров'я у всі органи...": руда красуня Вікторія Булітко показала, як здійснити старі мрії.