У мережі вибухнула ціля буря з запеклими суперечками, які породило скандальне інтерв'ю українського артиста Іви Бобула для журналістки Емми Антонюк. Співак лише висловився з приводу сучасних жінок. І тут понеслося.
Проте журналістка не погодилася з його словам та назвала позицію Іви Бобула сексистською, а також прикрасила це ще одним словом. Дівчина назвала заяви зірки "маячнею". Артист після цього просто підвівся і пішов.
Цю тему зараз активно обговорюють користувачі соціальних мереж, і кожен приймає той бік суперечки, який йому ближчий.

Іво Бобул
Іво Бобул

Однак тут не все так просто, у тему "вставила свої п'ять копійок" скандально відома Ірина Фаріон, яка приховує свого зятя від мобілізації.
Ось так відреагувала Ірина Фаріон: "Боже, браво Бобулу. Бо я ту вар'ятку витримала, щоб познущатися з нею сповна. Клас. Браво, Іво. Погану бабу треба залишити на самоті. І то на все. Знайшовся таки один козак серед мільйона свинопасів. Аплодую стоячи".

Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook

Давайте ще трохи звернемо увагу на те інтерв'ю Іви Бобула. Багато користувачів у соціальних мережах вважають, що і артист, і сама журналістка зробили таке "шоу" спеціально для хайпа.

Інтерв'ю Іви Бобула, скріншот: YouTube
Інтерв'ю Іви Бобула, скріншот: YouTube

Під час інтерв'ю Бобул заявив, що жінки дуже змінились. За словами 69-річного співака, більшість із них стали меркантильними. Вони нібито вимагають від чоловіків того, що не можуть їм дати.
[quote author=""]"Жінки змінилися, стали меркантильними. Думають тільки про бабок, про "жити класно", про машини. А де чоловіки можуть це взяти? Не всі можуть бути банкірами та папиками", - сказав артист. quote]
Також він дорікнув і самій журналістці в тому, що у 32 роки вона незаміжня і у неї немає дітей, хоча, як вважає Бобул, вже час.