Відома українська виконавиця Тіна Кароль нещодавно ділилася своїми переживаннями у Telegram.

І зараз вона знову після зникнення повернулася з публікацією, щоб пояснити, чому так рідко з'являється. Як виявилося, Тіна не готова часто щось викладати, бо їй таке не подобається. Незважаючи на те, що цього бажають її шанувальники.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Я бачила пару розумних людей. Прямо вперше за багато років. Я сумую в компаніях і завжди відмовляюся від посиденьок. І тут я бачу, що є хороший інфлюенс від людини, погодилася. Виняток, якому плескали стоячи! ", - пише Тіна Кароль у публікації.

За її словами, Україна не залишиться з окупантами наодинці. І саме в нашій країні "майбутнє", яке рівнозначно неймовірно вмотивованій молоді.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Насправді, дуже подобається "live content", але якщо це не твоє, то зрозумію і все одно з великим задоволенням читатиму твої пости", "Так видаліть цей канал! Ви не хочете його вести, ви не блогер, ви не любите ділитися де ви, з ким, чим займаєтеся, ви не хочете спілкуватися з шанувальниками, то видаліть", - пишуть користувачі в коментарях.

До цієї публікації вона прикріпила шість фотографій з машини. Поки що вона рухалася кудись у справах.

Нагадаємо, Тіна Кароль захотіла жити в "новій" країні: "Втомлені..."

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль на прем'єрі документалки Шона Пенна про війну розповіла, як пишається собою: "Вивчатимуть у підручниках"

Знай.ua писав, красуня Тіна Кароль в ажурній хустці на голові змусила українців хвилюватися