Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру.

Дівчина часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соцмережі Instagram, а також влаштовує опитування, які з них є красивішими.

Міла Кузнєцова, фото: Instagram
Міла Кузнєцова, фото: Instagram

Також Міла регулярно відвідує тренажерний зал та басейн, щоб підтримувати свої пишні форми у тонусі. І цього разу не став винятком – модель плюс сайз вирішила не відтягувати і вже зараз підкачатися до літа, щоб на відпочинку виглядати ще карколомніше.

Кузнєцова повернулася до тренувань у басейні і вже опублікувала звідти пікантну фотографію, на якій вона зображена в червоному купальнику з глибоким вирізом у зоні декольте.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Просто чарівно 😇😇😇 Найяскравіші емоції", - підписала кадр модель з 15-м розміром грудей.

"У тебе дуже класна талія, мені є чого прагнути ❤️", "Вау, ти як завжди виглядаєш дуже стильно, навіть у купальнику 🔥🔥", - зазначили коментатори.

Мила Кузнєцова, фото з Instagram

Нагадаємо, що володарка найбільшого бюста в Україні нагодувала Єгора Крутоголова та команду "Дизель Студіо": "Індичка, 10 стейків та відро голубців".

Раніше ми повідомляли, що Міла Кузнєцова віддала свій 15 розмір у чужі руки, Новий рік буде спекотним: "Я замовлю 333". Вона вирішила в такий спосіб загадати бажання.

Також ми повідомляли, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей "оживила" Ан-225 "Мрію" та змогла, як Зеленська.