Відома українська телеведуча Марічка Падалко зважилася на мужній вчинок, заради рідної країни. Подробиці вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марічка Падалко розповіла, що погодилася на дуже складний та відповідальний крок заради України. Вона візьме участь у бостонському марафоні, де доведеться пробігти 42 кілометри.

Марічка Падалко, фото: Знай.ua
Марічка Падалко, фото: Знай.ua

Ведуча зазначила, що її нинішній фізичний та моральний стан не в найкращій формі. Проте ціль дуже важлива — збирання коштів для реабілітації воїнів ЗСУ, які повернулися з полону.

"В теперішньому фізичному і емоційному стані я б ніколи не відповіла на таке прохання, якби воно стосувалося мене особисто, але зробити важливу справу для України - так! Зібрані гроші підуть на допомогу із реабілітацією звільнених з полону українських військових", - поділилася телеведуча.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Українці захопилися сміливістю коханої ведучої, адже далеко не кожна людина навіть може подумати про пробіжку завдовжки 42 кілометри.

"Яка Ви молодець!!! Справжній боєць на своєму фронті. З Божою допомогою все вийде", "Виглядайте дуже класно, бажаю впевненості та перемоги! Все буде Україна!", "Марічко, ви все можете! Вірю у вас!", "Дякую Вам Марічко, за мужність та впевненість! Ви крута", "Фантастична жінка", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Марічці Падалко і не снилося: зірка ТСН Лідія Таран показала себе "натюрель".

Також наш портал інформував, Олександра Зарицька з "KAZKA" мріє про заміжжя та дітей - кохання змінило все: "Весілля після перемоги".

Крім того, ми писали, "Ми розквітаємо...": Оля Цибульська показала, на що готові українки заради теплої весни.