Одна з найяскравіших пар шоу "Холостяк" Даша Квіткова та Микита Добринін розійшлися після 2,5 року шлюбу, чим стривожили багатьох українців. Тепер вони мешкають окремо, але разом виховують сина Лева.

Даша Квіткова шляхом старанної роботи у спортзалі та правильного харчування досягла відмінної фігури, яку зараз активно демонструє у соцмережі. Шанувальники також зазначили, що молода мама почала розміщувати більше відвертого контенту з оголеним тілом.

Даша Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram
Даша Квіткова і Микита Добринін, фото: Instagram

Також колишня Добриніна любить разом із аудиторією обирати собі образи на день, але цього разу одразу показала готовий. Немов використовуючи ту саму магію перевтілень, Квіткова змінила подовжену футболку з дірками на розкішне вбрання.

"Новий левел grwm 🤪🌪️" - написала Даша.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому дівчина дозволила фанатам помилуватися її стрункими ніжками та променистою усмішкою.

Нове відео Квіткової зібрало безліч позитивних реакцій, а у коментарях шанувальники засипали її комліментами. Деяких настільки вразила подача та харизма дівчини, що їй порадили спробувати себе у ролі акторки.

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова після розставання з Добриніним задумалася про кардинальні зміни у зовнішності: "Відмовте мене"

Як повідомляв Знай.ua, у Даші Квіткової з'явився "шанувальник" після розлучення з Добриніним: "Він тобі дарує..."

Також портал Знай.ua писав, що Даша Квіткова у відвертій білизні та леопарді показала, що впустив Добринін: "Кусає лікті"