На початку повномашстабної війни, яка прийшла до України у лютому 2022 року, всі ми думали про різне.

Хтось не міг повірити, що ті, кого ми ніби вважали братами, вставили нам ніж у спину, хтось вірив, що скоро це все закінчиться, а хтось згадував слова великих людей, які давно знали і бачили справжнє обличчя росіян. До останніх належить і завидний український хлостяк Віталій Козловський.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Артист згадав слова Андрія Кузьменка про війну та заявив, що раніше помилявся. Своїми думками виконавець поділився у соцмережі facebook.

Віталій Козловський зазначив, що не можна дотримуватись нейтралітету, якщо в країні йде війна. Він зізнався, що раніше не розумів цього, але зараз усвідомив, що помилявся. Співак закликав кожну людину не мовчати і не тікати, а боротися із загарбником, хто як може.

Також він опублікував відео з Андрієм Кузьменком, на якому він розповідає, що не можна бути нейтральним і мовчати, коли в країні триває війна. Ролик був записаний ще тоді, коли Росія вторглася в Крим, а також Луганську та Донецьку області.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Кузьма Скрябін, фото: Знай.ua
Кузьма Скрябін, фото: Знай.ua

"Нейтральним бути не можна. Шкода, що я раніше цього не розумів. Але закликаю всіх і кожного – не мовчіть! Не тікайте! Не бійтеся!"
Царство небесне тобі, Кузьмо", - написав Козловський.

Скрін facebook
Скрін facebook

Нагадаємо, що Віталій Козловський влаштував "презентацію" пісні під стовпом, креатив оцінили не всі: "Завжди у другому ешелоні".

Раніше ми повідомляли, що навіть через 8 років Кузьма Скрябін зігріває українців: "Ось що означає кохання. Кохання без грошей".