Багато хто пам'ятає, як під час вручення 94-ї премії "Оскар" минулого року комік Кріс Рок висміяв Джаду Пінкетт-Сміт, яка страждала від алопеції, порівнявши її з "солдатом Джейн" за її лису голову.

Як виявилося, чоловік нічого не зрозумів після ляпаса, зробленого йому Віллом Смітом просто на сцені. Тому актор знову пожартував про жінку. Про це повідомляє Daily Mail з посиланням на стендап-шоу Кріса Рока.

Джада Пінкетт-Сміт і Кріс Рок: скрін з DailyStar
Джада Пінкетт-Сміт і Кріс Рок: скрін з DailyStar

Кріс Рок, у своєму шоу, пожартував про актора Вілла Сміта та його дружину Джаде Пінкетт. Гуморист згадав, як Вілл Сміт у прямому ефірі на церемонії вручення премії "Оскар" заліпив йому ляпас після грубого жарту. Крім того, він зазначив, що не відповів на цей випад, бо вихований по-іншому.

[quote author=""]"Багато хто запитує: "Крис, чому ж ти ніяк не відреагував?". Тому що в мене є батьки. Ось чому. Тому що мене так виховали", - додав гуморист.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Кріс Рок і Вілл Сміт
Кріс Рок і Вілл Сміт

А ось публічне визнання Джади, яка заявила, що зраджувала чоловікові, Кріс Рок прокоментував так.

"Його дружина - вона ж переспала з другом його ж сина... Вона завдала йому набагато більшого болю, ніж він мені", - підсумував він.

Нагадаємо, Кріс Рок після Вілла Сміта "оприбуткував" дружину принца Гаррі - сміялася навіть найкраща подружка: "Хто ця Меган Маркл?"

Як повідомляв "Знай.uа", Кріс Браун скривджений, що його ненавидять за побиття Ріанни: "Тримайся подалі, інакше тебе просто переїдуть"

Знай.ua писав, зірка "Поганих дівчаток" Ліндсі Лохан потрапила під "обстріл" від фаната: "Не використовуйте це"