Відома українська акторка, зірка серіалу зі Стасом Бокланом "Папік" Дар'я Петрожицька, яка буквально днями поділилася своїм уже "весняним" настроєм, продовжує радувати відданих шанувальників яскравими кадрами.

Цього разу Дар'я вирішила повністю поринути у весну, яка поступово набирає "теплі" оберти. Акторка з квітами та в легкій кофті зробила чарівний знімок, а також підготувала приємні слова для всіх українок, які вже скучили за своєю зіркою.

Про це стало відомо завдяки публікації Дар'ї Петрожицької у мережі Instagram.

Публікація Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram
Публікація Дар'ї Петрожицької, скріншот: Instagram

"Весняного вам настрою, дівчата! Та й хлопці. І мирного неба", - написала в новій публікації Дар'я Петрожицька в новій публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На свіжому кадрі можна побачити, що Дар'я Петрожицька взяла участь у дуже гарячій фотосесії, хоч за вікном ще й дуже низька температура. Проте не можна заперечувати й те, що це архівний знімок.

Шанувальникам актриси дуже сподобалися слова Дар'ї та люди, після того, як поставили безліч лайків, поділилися своїми думками. Ось, що пишуть люди під публікацією: "Дівчина - весна", "Дякую Дашулька! Вітаю тебе зі святом. Будь завжди усміхненою, щоб усі твої бажання, мрії збувалися", "Жіноча краса".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Неможливо насолоджуватися": зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як треба зустрічати весняне загострення.

Раніше повідомлялося, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька поділилася рецептом найсмачніших панкейків: "Спробуйте приготувати".

Також, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька вмостила пухнасту кицьку на стіл: "Головне, що їй зручно...".