Знаменита українська виконавиця Оля Полякова вразила неймовірним концертним вбранням, яке нагадує обладунки жінки-воїтельки. Відповідними кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова за свою кар'єру неодноразово дивувала українців яскравим концертним вбранням. Співачка не знижує планку та продовжує приміряти нові образи.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Так, на нещодавньому благодійному виступі Оля Полякова з'явилася у неймовірно ефектному вбранні, яке нагадує справжні обладунки, якоїсь фантастичної воїтельки.

Пост Олі Полякової. Фото: скрін instagram
Пост Олі Полякової. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Виконавиця зазначила, що сцена — це її фронт і частина зароблених із виступу коштів підуть на допомогу воїнам ЗСУ, а точніше на купівлю автомобілів та дронів.

"У кожного свій фронт і своя зброя! Ось і завершилися два великі сольні концерти з новою 100% українською програмою. Обидва концерти програми "Все буде добре" пройшли при солд-ауті і мали благодійний характер — частина коштів від прибутку піде на закупівлю дронів і пікапів для військових під Бахмут", - поділилася співачка.

Українців дуже захопив незвичайний образ зірки. Дехто порівняв Олю Полякову з валькірією.

"Неймовірна", "Оля, розкішна валькірія!", "Чарівна, наша красуня!", "Неймовірні фото через які передається неймовірна енергія. Дякую за позитив, за допомогу країні. І за вашу щирість", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Маша Полякова розповіла, яка насправді її мати: "Коли ми вдома граємо в карти..." .

Також наш портал інформував, "Хто колишнього втратив?": Маша Полякова приголубила патлатого красеня, всім подружкам на заздрість.

Крім того, ми писали, Оля Полякова в одних трусах поскаржилася на труднощі: "Все добре, що добре кінчається".