Відома українська гумористка, артистка, волонтер та руда красуня з "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка днями розповіла, що якби не гумор, то вона зайнялася б фокусами, продовжує радувати шанувальників яскравими кадрами з життя.

Цього разу Вікторія Булітко нагадала всім, що у березні її колега Марина Поплавська, яка трагічно загинула в автокатастрофі, День народження і має чудову нагоду згадати все добре про артистку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії Булітко у мережі Isntagram.

Поплавська та Булітко, скріншот: Instagram
Поплавська та Булітко, скріншот: Instagram

"Мариночко! З днем ​​народження, з тобою завжди було про що поговорити, поплакати і посміятися. Люблю, пам'ятаю...назавжди", — пише Вікторія Булітко.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вікторія Булітко опублікувала відео, на якому відео, що вона разом із Мариною Поплавською сидить в авто та артистки рухаються під ритмічну музику. Фанати ще не бачили цих кадрів і дуже зраділи такому сюрпризу.

Ось, що пишуть люди в коментарях: "Яка ж вона крута була... Чудова людина на жаль вже не з нами", "Як же нам тебе не вистачає", "Дуже не вистачає... Марину ніхто не зможе замінити. . Нехай земля буде пухом", "Наша красуня сидить десь там на хмарі, і наглядає за Україною.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, фокусниця Вікторія Булітко зібралася на безлюдний острів: "Якби не гумор...".

Раніше повідомлялося, "Випити та закусити...": Оля Цибульська навчила українок любити себе, потрібен крем.

Також, "Нарешті...": спокусливий "Ревізор" Олена Філонова зустріла весну стриптизом.