Ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва, відома багатьом за соціальними проєктами, такими як "Все буде добре" та "Щасливі за сім днів", здивувала шанувальників пишними вусами, яким позаздрив би і сам Павло Зібров. Відповідним роликом ведуча поділилася на своїй сторінці в instagram.

Надія Матвєєва вирішила трохи порадувати шанувальників несподіваною "зміною" образу. Крокуючи вулицею, вона зняла коротенький ролик, на якому постала з пишними вусами.

Надія Матвєєва, фото: Знай.ua
Надія Матвєєва, фото: Знай.ua

Такий несподіваний елемент образу вона додала за допомогою спеціального фільтра, втім, це не завадило українцям, зокрема зіркам, щиро посміятися. Зокрема, на вуса ведучої задивився Павло Зібров, який славиться пишною рослинністю над вустами.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Браво, Надюш", "Надюша, СУПЕР. Підняла настрій на цілий день!", "Боже, Надя!!!! Вуса на місці, я особисто нічого такого не думаю про тебе", "Дуже схожі на Анатолія Матвійчука)", "Надюша, Ви неперевершена)", "Ви теж до перемоги не голитеся? Вам підходять", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Катя Осадча згадала модельне минуле без Горбунова, коли її задаровували квітами в Парижі: "Було приємно".

Також наш портал інформував, "Не легко, але задоволення відчуваю": ексзірка "Кварталу 95" Олена Кравець розповіла українцям про свій темний бік.

Крім того, ми писали, Павло Зібров показав головну жінку зі щитом та мечем: "Цей сон обов'язково здійсниться".