Фіналістка шоу "Холостяк" із Алексом Топольським Саша Мудра в одному з останніх своїх інтерв'ю зізнавалася, що йшла на проєкт, бо хоче стати телеведучою.

Для цього дівчина й до того закінчувала курси, брала участь у любовному шоу іншої країни та робила інші кроки. Зараз Мудра переїхала до Нью-Йорка, у нас є багатий хлопець, який набагато старший за дівчину. І ось, нарешті, вона поділилася тим, що здійснилася її мрія.

Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Нова публікація з'явилася на її сторінці у соціальній мережі Instagram. Там дівчина показала серію знімків та відео зі школи з акторської майстерності у Нью-Йорку. Дівчина вигідно підкреслила свою фігуру коричневим костюмом із шкірозамінника і розповіла про мрію, яка здійснилася через 6 років.

"Ще у 20 років я дізналася про одну школу акторського мистецтва і поставила своєю метою туди потрапити. Це всесвітня школа, де можна стати сценаристом, режисером, актором. Я подавала документи, але двічі отримала відмову у візі. Усі, хто хоч колись колись отримував відмову у візі, ви розумієте про що я. Це була просто трагедія", - скаржиться колишня Алекса Топольського.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: Знай.ua
Саша Мудра та Алекс Топольський, фото: Знай.ua

Після цього її бажання не поменшало, а тільки стало сильнішим. І ось, через 6 років Сашина мрія ставала реальністю, адже вона навчається саме у цій школі. Більше того, щоб здобувати освіту там, треба мати високий рівень англійської мови, над чим Мудра теж неабияк попрацювала.

"Я пам'ятаю цей момент. На пошту приходить лист "ми вас запрошуємо". Для мене це так багато означає! Я шалено кайфую від того, що я почуваюся на 100% на своєму місці. Ми займаємося щодня, тобто п'ять разів на Тиждень. Вчора, наприклад, ми займалися з 9 ранку до 7 вечора І для мене ця школа - класний привід поповнити свій словниковий запас, розвинути свою інтонацію, міміку. А ще, локація де ми вчимося - вікна виходять на Статую Свободи, коли я бачу її - для мене це символ, що я все роблю правильно. Пишу це і сльози навертаються" , - розчулилася українка.

Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

Далі вона зізналася, що після проєкту "Холостяк" справді скучила за знімальним процесом і зараз їй дуже хочеться отримати роль у фільмі чи серіалі.

"Ну, звичайно, моя головна мрія - це мій проєкт, моє телешоу, або про подорожі, або ток-шоу. Так що мета поставлена, йтиму до неї, незважаючи ні на що", - переконана Саша Мудра .

Нагадаємо, що фіналістка "Холостяка" Саша Мудра навчилася заробляти сама: "Була рада".

Раніше ми повідомляли, що Саша Мудра з "Холостяка" згадала, як Топольський пропонував їй щастя на Балі: "Даю 2 місяці".