Ще буквально рік український шоу-бізнес на день припинив гудіти про повномасштабну війну і заіскрився зірковим скандалом - розлученням Наді Дорофєєвої та Вови Дантеса.

Щоправда скандал роздмухували більше шанувальники та ЗМІ, адже пара ясно дала зрозуміти, що не тримає зла один на одного і розлучилися вони за згодою. Звісно, ​​пікантності ситуації додавала те, що кожен із пари зійшовся з представниками пари Кацуріних, також дуже відомого сімейства України.

Кацуріни, Гордієнко, Дантес, Потап і Дорофєєва, фото: Instagram
Кацуріни, Гордієнко, Дантес, Потап і Дорофєєва, фото: Instagram

Нині ж Надя Дорофєєва максимально демонструє щасливе життя з Михайлом Кацуріним: співає з ним пісні, готує смачну їжу та хвалиться ніжними поцілунками.

Дантес же намагається переплюнути її своїм щастям з Дашею Кацуріною.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram
Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

Однак на недавньому концерті Наді Дорофєєвій сталося неймовірне – прийшов її коханий. Саме так вона його і назвала і це виявився не Мишко Кацурін, а зовсім інший улюбленець українок. Відео цього вона виклала у себе в соцмережах.

"Коханий прийшов на концерт" , - підписала відео Дорофєєва та представила милі кадри під свій трек "Щоб не було".

@nadyadorofeeva

Коханий прийшов на концерт 💔

♬ Щоб не було - nadyadorofeeva

Так, ви не помилилися, на відео всіма улюблений пес-сапер України Патрон. На сторінках у соцмережах давно було помітно особливе кохання тварини до співачки і тепер вони зустрілися особисто.

"Найкраща пара українського шоу-бізнесу", "Патроша так радий, нарешті побачив Надю", "А Мишко що сказав?", "Я один спочатку подумав, що мова про Дантеса?", "Це вже не Надя Дорофєєва, а Надя Патронова", "Кохання, що не має кордонів", - пишуть поклонники в кометаріях.

Надя Дорофєєва та пес Патрон, кадри з відео
Надя Дорофєєва та пес Патрон, кадри з відео

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва проникла в "секонд" заради спідниці бабусі, ще й друзів прихопила.

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва подарувала народній пісні нове "життя", але реп Огневич, що читає, не переплюнула: "Велика сила".