Нонна Гришаєва — відома російська актриса, народжена в Україні і, як і багато хто, що зрадила свою Батьківщину.

Актриса з Одеси, яка з'явилася на екранах у п'ятирічному віці, знялася у багатьох відомих фільмах та серіалах, включаючи "Татусеві доньки".

Мама Васнецова - Нонна Гришаєва
Мама Васнецова - Нонна Гришаєва

Хоча Гришаєва зросла і розпочала свою кар'єру в Україні, вона вирішила перебратися до РФ після розпаду СРСР. Вона продовжує мовчати про повномасштабну війну, обіймаючи посаду художнього керівника в одному з театрів. І одного разу, відповідаючи на запитання про збройне вторгнення в Україну, Гришаєва заявила, що "любить і тата, і маму, і не хоче, щоб тато бив маму, при тому, що вона його змінила", використовуючи банальний пропагандистський наррат.

З цієї фрази стає зрозумілим, що саме Україна змінила РФ. Хоча як саме це сталося – невідомо, бо наша країна нікому не завдячує. Наш народ обрав європейське майбутнє і саме під час Майдану путінські посіпаки окупували спочатку Крим, а потім і частину Донбасу.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нонна Гришаєва/Людмила Васнецова
Нонна Гришаєва/Людмила Васнецова

Як відомо, Нонна Гришаєва з'явиться у продовженні "Татусевих доньок", а ось Дарія Мельникова (Женя), яка не згодна з війною, на екрані не виявиться.

Нагадаємо, "Завжди мріяла про весілля та російське громадянство": як у серіалі "Татави доньки" роками висміювали українців

Як повідомляв "Знай.uа", зірка серіалу "Мажор" Прилучний принизив свою колишню Карпович із "Татусевих дочок" після весілля: "Шкода дівчинку"

Знай.ua писав, 27-річна Галина Сергіївна з "Татчиних дочок" віддала сина Лева 48-річному чоловікові: "Ці емоції запам'ятаю..."