Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей .

Оля Цибульська любить розважати аудиторію гумористичними відео. Цього разу вона порушила тему віку і розповіла, що чекає на зрілих жінок після 40 років.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Співачка рекомендує в молодості закуповуватись різними ювелірними прикрасами, бо згодом з'явиться інтерес лише до того, як сплатити все для городу.

"Дівчатка, всі прикраси та діаманти потрібно купувати до 40, тому що після 40 гроші йдуть на розсаду та саджанці", - сказала Цибульська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зірка часто жартує віком, але завжди повторює, що треба любити і приймати себе, незалежно від цифри в паспорті. Шанувальники охоче з нею погоджуються, а під цим відео розповіли про свої переваги та інтереси, які змінюються з віком. Крім городу, вони також витрачають гроші на лікування, оскільки здоров'я підводить.

"А ще на таблєточки і т.д. Мені вже здається, що канабіс дешевше, ніж спрей для носа 😂", "Я більше думаю про зуби 😁", "І це вірно. Після 40 вже зовсім інші інтереси", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Раніше ми писали, "Ми розквітаємо...": Оля Цибульська показала, на що готові українки заради теплої весни

Як повідомляв Знай.ua, "Про*рати 2000 гривень...": Оля Цибульська зробила українкам привабливу пропозицію

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська стала ворожкою та змусила українців надривати животи зі сміху: "Якби говорили правду"