Нещодавно світ побачив закінчення першого сезону серіалу The Last of Us, який був знятий за феноменальною і дуже популярною однойменною грою.

Зараз зрозуміло, що від 2 сезону творці проекту не зможуть відмовитись через надзвичайну реакцію публіки. Автори серіалу Крейг Мейзін і Ніл Дракманн вже навіть встигли відповісти на низку питань щодо продовження, видання.GQ.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Один із них — що буде, якщо публіка не сприйме 2 сезону, який має йти за сюжетом гри. Журналіста Сема Уайта зацікавило це, оскільки розвиток основної історії сподобався далеко не всім.

"Мені байдуже. Як вони реагують, так вони і реагують, це поза нашим контролем. Як же нам зробити кращу телеверсію цієї історії? Це проблема, з якою ми боремося щодня", - заявив Ніл Дракманн.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Його колега, Крейг Мейзін заявив, що будь-які емоції - збентеження, лють, розчарування, гнів - це набагато краще, ніж тотальна байдужість щодо історії та кожної сюжетної лінії окремо. Наприклад, він згадав те, що не всі позитивно оцінили три епізоди першого сезону. Однак вони пишаються цією серією, хоч вона і має один із найнижчих рейтингів на IMDb. Тому що злі фанати прийшли і спеціально поставили оцінку 1 із 10.

Нагадаємо, світ міг не побачити Педро Паскаля в образі Джоела з The Last of Us: головну роль хотіли віддати темношкірому

Як повідомляв "Знай.uа", фанати The Last of Us окупували місце зйомок серіалу: місцева влада не поспішає їх розганяти

Знай.uа писав, у The Last of Us показали боса, який легко відриває голови тим, хто вижив: Еллі в небезпеці