Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв поділився пророцтвом про долю кремлівського диктатора і всієї Росії. Відповідний ролик він опублікував на своєму youtube-каналі.

Макс Гордєєв з перших днів повномасштабної війни ділиться з українцями різними прогнозами, зокрема попереджає про можливі атаки російських окупантів. На цей раз він зробив максимально приємне передбачення.

Макс Гордєєв. Фото: youtube
Макс Гордєєв. Фото: youtube

Так, за словами Макса Гордєєва в найближчому майбутньому росію та її керівників чекають дуже непрості часи. Сусідню країну чекають "заворушки" і навіть, можливо, громадянська війна.

"Бої, знову карта, що символізує бої. Це ми говоримо саме про росію, не говоримо про війну з Україною. Тобто це може бути навіть громадянська війна", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

Макс Гордєєв додав, що судячи з карт, які видали, в росії немає ніякого майбутнього і на неї чекає розвал.

"Фінальна карта, заключна карта - "смерть". Подивіться, карта така собі труна, в якій спочила "велика" держава", - поділився екстрасенс.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли може закінчитися війна: "Все залежить від..."

Також наш портал інформував, "Живий Нострадамус" Саломе попередив про появу антихриста в 2023 році, росія і тут замішана: "Вже готовий і рухається".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Україна меркне в порівнянні з цим": новий Нострадамус попередив про війну, яка втягне росію.