І день без скандальних ситуацій не проходить в українській столиці. Справа в тому, що мешканці ЖК "Нова Англія" підловили свою сусідку учасницю проекту "Від пацанки до панянки" Іру Слюнько на нецензурному спілкуванні.

Сусіди підозрюють, що Ірина Слюнько своїми заявами наражається на мовний скандал. Точно невідомо, через що почався конфлікт, але як видно на відео – сусіди в одному з месенджерів мають свій чат і там люди вирішують соціальні проблеми, але лише на Ірину в той момент.

Про це стало відомо завдяки відео, яке мешканці "ЖК Нова Англія" виклали у соціальні мережі та месенджери.

Іра Слюнько, скріншот: Telegram
Іра Слюнько, скріншот: Telegram

"Ваш кінчений київський бомонд мене вже за*бав, бл*ть. Я все життя прожила в Херсоні, я вчилася в російській школі, я розмовляла і розмовлятиму російською мовою. І повірте мені, що ви пишете... держав... мовою. Так, у нас є державна мова, українська мова, але мені так пох*й, чесно кажучи...", - заявила Ірина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Є припущення, що Ірина Слюнько живе у квартирі у ЖК "Нова Англія", яку вона виграла у проекті "Від пацанки до панянки". Ще відомо, що ця дівчина брала участь у сімейному розважальному шоу "Супермама".

Листування в чаті "ЖК Нова Англія", скріншот: Telegram
Листування в чаті "ЖК Нова Англія", скріншот: Telegram

Нагадаємо, скажена Фаріон накинулася на неправильні імена українців: "Дуже багато питань".

Раніше повідомлялося, викладач столичного вузу почала "відправляти" дітей на фронт через прохання спілкуватися українською.

Також, Лариса Ніцой підтримала Фаріон, та її онука, який б'є російськомовних дітей: "Винні батьки".