Відома співачка Тіна Кароль виконала гімн України перед футболістами.

Сталося це ще кілька років тому, до початку всіх подій на кшталт коронавірусу та початку повномасштабної війни.

Згадали про цю подію на офіційному фан-акаунті артисти Тіни Кароль у соціальній мережі Instagram.

Це було перед поєдинком 18-го туру чемпіонату країни з футболу у Прем'єр-лізі "Десна" – "Динамо", що відбувся у Чернігові на стадіоні ім. Гагаріна.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На жаль, навесні 2022 його розбомбили окупанти, і від нього не залишилося нічого. Прийде потім усе відновлювати.

Виконання викликало фурор, адже Тіна Кароль не просто заспівала, але використала і гімн, тим самим перетворивши пісню на хіт.

Сталося це ще у 2019. До речі, того року, коли Тіна Кароль виступила в самому центрі столиці, виконавши також гімн на День незалежності.

Пройшло майже три роки, і життя кардинально змінилося. Спочатку в наше життя прийшов коронавірус, який поставив заборону практично на всі публічні та масові заходи, а тепер більше року тому прийшла повномасштабна війна, яка у своєму гібридному форматі знищувала нас з 2014 року.

Нагадаємо, що Тіна Кароль згадала про життєві виклики, розсунувши потужні ніжки: "Що робимо?"

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль розповіла про подвійне вбивство: "Ми у безпеці, відносній" .

Також стало відомо, що Тіна Кароль знайшла, чим вона краща за Ані Лорак і Регіну Тодоренко: "Мало кому це було під силу".