Відома українська співачка Ірина Федишин висловилася на адресу Ані Лорак, яка не визнала росію країною агресором і нічого не зробила, щоб поінформувати своїх читачів із рф та зупинити війну.

Про це Федишин розповіла в інтерв'ю Ростиславу Калацинському на його YouTube-каналі.
Ірина Федишин наголосила, що повномасштабне вторгнення росії на територію України показало, хто є хто насправді. Саме під час війни видно хто підтримує українців, а хто ні.

Ірина Федишин. Фото: Instgaram
Ірина Федишин. Фото: Instgaram

Федишин зазначила, що зараз Україну у війні з росією підтримує майже весь світ та багато всесвітньо відомих знаменитостей. Однак, деякі артисти, які роками виступали і жили в рф, вирішили утриматися від коментарів з цього приводу.

Ані Лорак, скріншот: YouTube
Ані Лорак, скріншот: YouTube

На самому початку повномашстабної війни Ані Лорак оприлюднила лише два повідомлення щодо цієї теми. У першому вона написала "Немає війні", проте не зазначила, що саме росія вторглася в Україну. А другий був присвячений біженцям, де вона закликала врятувати дітей та їхніх матерів, проте вона не позначила, яка країна є агресором.

[quote author=""] " Я не знаю, що на неї так діє. Чи на неї діє ця російська пропаганда? Вона дивиться постійно ті новини, живе стільки років у тій росії. Я не розумію, як можна так реагувати, мабуть, ця російська пропаганда так само з'їла їй розум. Це дуже дивно. Для мене вона вже не українка", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Мурат Налчаджіоглу вкотре вказав Ані Лорак на її місце - кинула у такий час: "Наші серця широкі".

Раніше ми повідомляли, що сумна Ірина Федишин після загибелі брата поїхала до Португалії: "А ви красуня".