Популярна українська співачка, блогерка, улюблениця володаря пишних грайливих вусів Павла Зіброва Анна Трінчер, яка днями застала чоловіка роздягненим на ліжку, продовжує дивувати своїх фанатів яскравими кадрами із зіркового життя.

Цього разу Анна Трінчер розповіла про те, що саме дає їй сили завжди бути на позитиві. Виявляється, що зірка практикує медитацію. Дівчина зізналася, що зараз вона відчуває ніби хтось її наврочив.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Останнім часом через мій дивний емоційний стан медитую вдвічі більше... Я людина, яка завжди тримається на позитиві, заряджає всіх навколо. І такі періоди для мене - дивність. -то наврочив", - розповіла Анна Трінчер про свої практики.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ще співачка показала себе у дзеркалі та свого чоловіка, назвавши його своїми ліками. Також Ганна розповіла, що медитації допомагають їй налаштуватися на добрий день.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Зазвичай за допомогою медитації я налаштовуюсь на день, на класний настрій, на наближення мрій, а саме зараз вони вирівнюють мій внутрішній стан", - зізналася Анна Трінчер.

Нагадаємо, Полякова радить українцям готель за 100 тисяч, люди отетеріли: "Одні воюють, інші тусують".

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер з приходом весни відчула себе кішечкою: "Мяу".

Також, "Ля на нього, ламається...": Анна Трінчер застала чоловіка роздягненим на ліжку, але зірка не знайшла взаємності.