Оля Полякова поділилася архівним роликом зі своєю колегою Наталією Могилевською. Знято його було ще до початку повномасштабної війни в Україні, артистки розважалися як могли.

Опубліковано він був на сторінці Олі Полякової в соціальній мережі TikTok , активним користувачем якої вона була. Раніше регулярно можна було побачити розважальний контент, однак, зараз, після початку війни все кардинально змінилося.

Наталія Могилевська та Оля Полякова, фото: Instagram
Наталія Могилевська та Оля Полякова, фото: Instagram

Ролик був знятий під популярний звук у цій соціальній мережі, а також з використанням спеціального фільтра, за допомогою якого зіниці стають у формі серця. Оля Полякова присвятила ці слова своїй колегі Наталі Могилевській, яка в цей момент була поруч.

"Сердечки і @nataliya_mogilevskaya у зіницях 🤩" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

@polyakova_olya

Сердечки и @nataliya_mogilevskaya в зрачках 🤩 #сердечкивзрачках

♬ Jenny (Hearteye Speed Mix) - Studio Killers

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Мій шепелявий узбеєєєек"; "Легендарна зачіска Олі"; "Там має бути МАША😅"; "Виглядіть СУПЕР!!! 💋💋💋👍"; "Красуня🥰".

Нагадаємо, що фанати занепокоїлися, Наталя Могилевська розляглася на сходах: "Господи! Дай мені йти...".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова відповіла на хейт після відпочинку у Буковелі. Виконавиця заявила, що критика на її адресу несправедлива та пояснила, чому.