Усі українці дуже добре знають твір Григорія Квітки-Основ'яненка "Конотопська відьма", вважалося, що саме у цьому місті дуже багато відьом.

Саме надсилаючись до цього твору відома співачка Злата Огнєвіч вирішила записати кумедне відео. Відповідне відео ексхолостячка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі ТikТok.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Популярна співачка Злата Огнєвіч вирішила підняти фанатам настрій та записати дуже кумедне відео. Вона взяла в руки свічку і створювала вигляд, ніби вона ворожить.

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знаменитість зазначила, що вона погадає заради перемоги над російськими окупантами, які 24 лютого здійснили повномасштабне вторгнення в Україну.

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

"Щоб його помішало верх ногами, щоб ним кидало по стінах, щоб вліпило так, щоб ... проср*вся з того всього", - сказано у відео Злати Огнєвіч.

Також Злата Огнєвіч іронічно додала, що кожна жінка України трохи з Конотопу, тож закликала всіх працювати над перемогою.

@zlata_ognevich

Кожна жінка України трохи з Конотопу 😎😎😎 Працюємо, дівчата! #Україна #росіяокупант #росіяворог #мирвукраине🇺🇦 #замир #ворожба #ЗлатаОгневич #холостячка

♬ оригінальний звук - 💥TV_UA 🇺🇦

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла про заміжжя з військовим: "Обіймемося із сім'єю".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва подарувала народній пісні нове "життя", але реп Огнєвіч, що читає, не переплюнула: "Велика сила".