Дуже відома українська співачка, блогерка, улюблениця легендарного вусана Павла Зіброва Анна Трінчер, яка буквально днями поділилася особистою технікою заспокійливої ​​медитації, продовжує дивувати своїх фанатів яскравими кадрами із зіркового життя.

Цього разу зірка соціальних мереж та телебачення вирішила розкрити невеликий жіночий секретик, про який багато чоловіків навіть і не здогадуються. На те він секрет. Зірка показала, як можна візуально збільшити груди.

Про це стало відомо завдяки новим відвертим Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Анна Трінчер на прикладі двох знімків показала, як можна змінити вигляд своїх грудей і візуально зробити їх більш пишними. Для цього необхідно використовувати бюстгальтер пуш-ап, який продається практично в будь-якому магазині жіночої білизни.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Дівчатка, я зараз розкрию наші секретики. Заздалегідь - вибачте", - підписала знімок Анна під назвою "До".

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Також необхідно весь "натюрморт" прикрити кофтиною або будь-яким іншим елементом одягу, головне - щоб був виріз, і щоб було помітно виконану роботу.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Ось і весь секрет від Анни Трінчер, якщо ви не знали, то скористайтеся на здоров'я. І найкорисніше в цьому "експерименті", що він є абсолютно нешкідливим і не має негативних наслідків.

Нагадаємо, "Хтось наврочив...": рецепт щасливого життя від Анни Трінчер, потрібне ліжко та піжама.

Раніше повідомлялося, що колишній Злати Огнєвіч Роман Свечкоренко показав, як ридають чоловіки: "Я не можу – серце кипить".

Також, Полякова радить українцям готель за 100 тисяч, люди отетеріли: "Одні воюють, інші тусують".