Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий розсмішив новою пародією на кремлівського диктатора володимира путіна, який дізнався про видачу ордену на його арешт. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий періодично радує українців неймовірними пародіями. Особливо глядачі обожнюють жарти гумориста з осіб, пов'язаних з країною агресором. На цей раз посміялися з кремлівського диктатора, а точніше з його реакції на рішення суду в Гаазі про видачу ордену на його арешт.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Так, за версією Юрія Великого, путін зустрів новину про свій можливий арешт, попиваючи чай у Кремлі. Перспектива потрапити за ґрати не сподобалася диктатору і він скликав своїх двійників на консиліум, щоб вирішити, хто поїде до Гааги та врятує його шкуру.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобалася пародія, про що свідчать схвальні реакції під роликом.

"Двійником відпущення, Гаагу за три дні взяти", "Шедеврально! Ідея супер!!! Чекаємо на 2-ю серію", "Я так і представляла даний момент", "Сподіваюся, скоро буде відео Юрія вже після його ув'язнення", "Найбільший найкращий", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на стриптиз від путінського генерала: "Я не я і піпка не моя".

Також наш портал інформував, пародист з "Квартал 95" Юрій Великий показав, як лукашенко тролить путіна через рік провальної війни: "Жест доброї вони".

Крім того, ми писали, пародист із "Квартал 95" Юрій Великий перетворився на Пєскова і розповів "правду" про заворушки на росії: "Чупакабра".