Актор Назар Задніпровський, відомий за ролями у фільмах "Скажене весілля" Юрія Горбунова, дав інтерв'ю Славі Дьоміну на його Youtube-каналі.

У ході цього спілкування вони обговорили багато речей, включаючи вибір найкращого президента України, акторську діяльність, заробіток.

Назар Задніпровський, фото: Знай.ua
Назар Задніпровський, фото: Знай.ua

Повномасштабна війна, розпочата росіянами, негативно вплинула на українську розважальну індустрію. Театри та зйомки кіно чи телесеріалів на якийсь час припинилися. Нині вони продовжують працювати, але у новій реальності та за інших обставин.

Ось і Задніпровський вирішив розповісти про свої гонорари в українському кіно. Він зазначив, що за останній рік він знявся лише в одному серіалі. Актор підкреслив, що про зарплату в доларовому еквіваленті вже не йдеться.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Зараз йдеться лише про гривні, і це менше суми, ніж раніше", – зазначив він.

І тепер один його знімальний день коштує не більше 15 тисяч рублів (гонорари стали меншими на 50%).

Назар Задніпровський, фото: Знай.ua
Назар Задніпровський, фото: Знай.ua

Наприклад, цього року він брав участь у зйомках серіалу "Скажені сусіди". Більше ніде не знімався. Проте були й концерти – "Дизель шоу". Там він заробляв трохи більше.

Нагадаємо, родину Назара Задніпровського з "Великі вуйки" вижили з Італії, актор віддав усі свої заощадження: "Дізналися ціни і припухли"

Як повідомляв "Знай.uа", Назар Задніпровський зі "Скажене весілля" втратив усю родину після 24 лютого: "І "дурдом" почався"

Знай.ua писав, зірка "Безумного весілля" Назар Задніпровський зізнався, чого ніколи б не дозволив собі з дружиною: "Легше розійтися"