"Холостяк" Михайло Заливако поділився новим жартівливим відеороликом, який підніме настрій будь-якому українцю.

Відповідна публікація з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям з цікавістю стежать 163 тисячі людей.

Михайло Заливако, фото: Instagram
Михайло Заливако, фото: Instagram

У ролику чоловік намагається ногами розвалити будівлю в лісі. Стара споруда з дерев'яними дверима розсипається від ударів ніг, а авторка ролика за кадром весело сміється при цьому.

"Зеленський і Арестович через місяць біля бункера путіна" , - говорить жартівливий підпис до відео.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Чекаю не дочекаюся", "Такий міцний як його хвалена армія миру", "Ага і чик-чирик репетує всередині, де вихід від сюди Вова, нам п*здец", "Вже давно це треба зробити! Через місяць усі міста розбомблять" , "Нехай так і буде", - сміються у коментарях до відеоролика українці.

"Сама б уже сходила", "Аж настрій піднявся", "Смішно, якби не було так сумно, давно час, бо гинуть люди і виживають щосили!" , - Додають інші глядачі.

Нагадаємо, що Михайло Заливако з "Холостяка" вирішив викликати гнів Лукашенка: "Картоплі захотілося смаженою". Автори ролика додали маячному виступу Лукашенка "перчинку".

Раніше ми повідомляли, що "Холостяк" Михайло Заливако схопив на руки перелякану Ганну Богдан у Швейцарії: "По її обличчю не дуже видно".

Також ми повідомляли, що "колишня" Заливако Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчат на "Холостяку", Решетник найбільше: "Гріші пох*й".