Відома українська співачка Слава Камінська розповіла, чому змушена була виїхати з України під час війни.

Цю інформацію вона опублікувала у Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно жінка публікує правдиву інформацію щодо війни в Україні, яку цинічно розв'язала росія.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Вона поділилася фотографіями своєї дочки, сина та мами. Саме вони є головною причиною, через яку їй довелося залишити країну на час війни. Вона хотіла відвезти їх у безпечне місце.

"Найдорожче, що я маю. Я не виставляла особисті фото, бо це зараз напевно не доречно. Мені іноді дуже соромно, що я змогла виїхати з цього пекла, а багато хто залишився в ньому, але, як мати і дочка, я не могла зробити інакше. Я дуже хочу додому і вірю в нашу перемогу. Інакше бути не може. Ми чужі на просторах Європи. Нам потрібен наш будинок і ми його відстоїмо!" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тоді вони всі перебували в Нідерландах і допомагали звідти Україні та її мешканцям чим можуть.

Зараз Слава вже повернулася до Києва і продовжує допомагати армії та висвітлювати правду про війну.

У коментарях користувачі її почали підтримувати, мовляв, не треба соромитися, адже вона рятувала своїх дітей. Заспокоїв артистку та її добрий друг, Слава Дьомін.

"Не соромся того, що рятувала своїх дітей та маму. Це нормально! І ніхто не має права тебе в цьому засуджувати!"

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Слава Камінська обурила українців своєю "вимушеною відпусткою" за кордоном і ниттям: "Тримають силою".

Раніше ми повідомляли, що Славі Камінській антидепресанти більше не допомагають, співачка просить порад: "Потрібно обережніше".